Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Aftellen voor Olympische Spelen

11:46

Medewerkers van Delta Lloyd, sinds 2007 sponsor van de nationale zeilploeg, zijn afgelopen donderdag gestart met het aftellen voor de Olympische Spelen.

Medewerkers van Delta Lloyd, sinds 2007 sponsor van de nationale zeilploeg, zijn afgelopen donderdag gestart met het aftellen voor de Olympische Spelen.

Klok geactiveerd
Op het hoofdkantoor van de verzekeraar werd door Laser zeiler Rutger van Schaardenburg een klok geactiveerd die de laatste honderd dagen aftelt. Op de gevel hangt een enorme actiefoto van de 470-zeilster Lisa Westerhof en Lobke Berkhout.

Media
Op www.deltalloyd.nl/zeilen kan iedereen de zeilers volgen. Ook op www.facebook.com/deltalloydzeilen kunnen liefhebbers meekijken en reacties geven. Op facebook heeft de Delta Lloyd Kernploeg inmiddels rond 6000 fans.
Vanaf zaterdag 23 juni zendt RTL7 tussen 17:30 en 18:00 weer het programma ‘Medalrace’ uit waarin de voorbereidingen van de zeilers in beeld komen.

Kritische keuzes
In de campagne ‘Kritisch op het juiste moment’  op televisie en in print staat een aantal topzeilers van de Delta Lloyd Kernploeg centraal. Zij moeten steeds kritische keuzes maken op het juiste moment om de top te bereiken. Paul Medendorp, lid van de Raad van Bestuur van Delta Lloyd Groep, gaf het startsein voor de laatste honderd dagen. Een grote klok in de nieuwe sponsorcorner telt af tot 27 juli. “Wij willen van de zeilers helden maken. Want dat zijn ze en die bekendheid verdienen ze. In de kritische keuzes die zij steeds moeten maken zijn zij een voorbeeld voor ons.”

Tags: , Last modified: 20 april 2012
Sluiten