Nieuws, Zeilen nieuws

Advies over bootonderhoud

11:02

Boot Holland

Scheepsvakman voor advies tijdens Boot HollandIn de Scheepsvakman Advieshoek (stand 4026) krijgen bezoekers van Boot Holland dit jaar tips en adviezen van vakspecialisten op het gebied van bootonderhoud. Allround vakmensen, dieselspecialisten, elektriciens, scheepstimmerlieden, schilders en jachtexperts delen hun ervaring. Iedereen met een vraag over onderhoud of aanpassingen aan de boot is welkom voor advies.

Kans op een prijs
Dient u een vraag over onderhoud in (op de stand of online) dan maakt u kans op Nigel Calder’s  standaardwerk over bootonderhoud Boatowner’s mechanicla and electrical manual t.w.v. € 47,99 (zie ook Zeilen 2). Daarnaast wordt dagelijks één vraag  beantwoord in het Boot Holland beursjournaal.

‘Alles weten’
De Scheepsvakman Advieshoek is een gezamenlijk initiatief van de website www.scheepsvakman.nl en van Boot Holland. Pieter Fokkema van de organisatie zegt: “Bezoekers van de beurs willen niet alleen naar boten kijken, maar er ook alles over weten. Daar sluit dit idee perfect bij aan”.

Vakmensen
De website www.scheepsvakman.nl is gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van vakmensen en booteigenaren. Booteigenaren plaatsten kosteloos een zoekopdracht online, of kijken in een van de bedrijvengidsen. Kwaliteit van de vakmensen speelt een doorslaggevende rol. Alle aangesloten ondernemers worden vooraf gescreend en attent gemaakt op de gedragscode. Scheepsvakman.nl levert ook vakspecialisten voor de vakman aan boord service van de ANWV en er zijn ruim 300 ondernemers aangesloten.

Boot Holland
Vorig jaar trok Boot Holland ruim 47.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Meer dan 350 exposanten laten er hun producten zien. De 22e editie van Boot Holland vindt plaats van 10 t/m 15 februari. Informatie www.boot-holland.nl.

Tags: Last modified: 27 februari 2012
Sluiten