Actueel, Nieuws

80ste editie Sneekweek via app te volgen

14:44

Beleef de Sneekweek 2015 via de nieuwe Sneekweek App. In deze app hebben is alle informatie over de Sneekweek samengebracht. Lees het nieuws, bekijk de uitslagen, Facebook en Twitter berichten en bekijk in de agenda wat er allemaal te doen is. Via push berichten kunt u bovendien op de hoogte blijven van de belangrijkste nieuwtjes.

sneekweek appVan 1 tot en met 6 augustus doet het Mediateam van de Sneekweek in samenwerking met Zeilen verslag van alle activiteiten van de Sneekweek. Alle leuke verhalen, mooie actiefoto’s en spectaculaire video’s mag u niet missen. Daarom kunt u de Sneekweek volledig volgen via de nieuwe Sneekweek-app.

Blogs, wedstrijdverslagen, foto’s en video’s worden nagenoeg live geplaatst. Daarnaast kunt u via de website en de app ook de uitslagen bekijken en alle andere informatie omtrent het evenement vinden.

De Sneekweek App is beschikbaar voor iPhoneAndroid en Windows Phone.

Inschrijvingen geopend

Overdag om de eer, ‘s avonds om de sfeer. Dat is de Sneekweek. Deelname is mogelijk voor alle bij het Watersportverbond geregistreerde open eenheidsklassen. Overdag sportieve strijd in ruim 35 klassen en voor en na de races is het op het Starteiland heel gezellig. Zeker dit jaar, want de Sneekweek viert de tachtigste verjaardag en de tweehonderdste Hardzeildag. Dat betekent extra activiteiten, zeker ook in de grote feesttent, die wordt omgetoverd in het Friesland Holland House.

U kunt zich nu inschrijven voor de Sneekweek. De wedstrijden worden gehouden van 1 tot en met 6 augustus op het schitterende Sneekermeer en de aangrenzende Poelen. Traditioneel wordt de Sneekweek op vrijdagavond geopend met de Vlootschouw in de oergezellige binnenstad van Sneek.

 

Tags: , Last modified: 29 juni 2015
Sluiten