Actueel

Medemblik Yacht Service Snertdag

10:59

Total Yacht Care organiseert op 7 november de jaarlijkse Medemblik Yacht Service (MYS) Snertdag. Een informatieve dag met lezingen, workshops en presentaties van toeleveranciers, met erwtensoep om het winterseizoen in te luiden.

Contest 42 CSBezoekers kunnen tijdens de MYS Snertdag zien wat de mogelijkheden zijn voor onder andere interieurbouw, navigatie- en scheepssystemen en dek vernieuwing. Ook vragen over poetswerk, spuitwerk en antifouling worden besproken.

Van 09:30 uur tot 11:00 uur en van 15:00 uur tot 16:30 uur kunnen bezoekers een rondleiding over de werf van Contest Yachts en MYS bijwonen. Naast toeleveranciers als Rake Rigging, Mastervolt en RobWink watermakers zijn er ook specialisten van B&G en Simrad aanwezig voor vragen op het gebied van navigatieapparatuur en elektronica. Voor booteigenaren die onafhankelijk willen zijn van walstroom is WhisperPower aanwezig met de kleine en stille WhisperPower Piccolo Generator.

De Snertdag start om 09.30 uur bij MYS, Overleek 7 in Medemblik. Aanmelden voor de MYS Snertdag kan door een e-mail te sturen naar info@mys.nl

Last modified: 30 oktober 2015
Sluiten