Actueel

BN’ers op zee in SBS-programma Alle Hens Aan Dek (+fragment)

17:30

Vijf Bekende Nederlanders gooien het over een andere boeg en varen zonder enige zeilervaring over de oceaan. Dit doen zij aan boord van King’s Legend onder leiding van voormalig Volvo Ocean Race-schipper en vijfvoudig wereldkampioen Hans Bouscholte. Hoe ervaren de opvarenden de zeventien dagen op zee? Vanaf maandag 9 november kun je hun ondervindingen wekelijks bekijken op SBS6 om 20:30 uur.

Caroline van Eeden (Chateau Meiland), actrice Imanuelle Grives, voormalig militair Marco Kroon, acteur Victor Reinier en oud-schaatser Rintje Ritsma stappen aan boord bij Hans. De deelnemers hebben allemaal hun eigen levensverhaal en motivatie om de strijd aan te gaan. De  route die ze afleggen voert hen van Las Palmas door de Atlantische Oceaan, de Ierse Zee en het Kanaal richting Nederland. Ze zullen ook langs de beroemde Fastnet Rock zeilen.

De spanning stijgt

In de eerste aflevering zie je dat de spanning op zee tussen de BN’ers oploopt. Zo ligt Victor Reinier in de clinch met Imanuelle Grives. Het lukt hem niet meer om beleefd en rustig te blijven: “Luister dan godverdomme als je iets dwarszit,” schreeuwt hij haar toe. Vervolgens steekt Imanuelle haar middelvinger op. Hopelijk gaat het er de rest van de tijd gezelliger aan toe…

Lees ook: 5 BN’ers gaan over de oceaan zeilen in nieuwe realityreeks

 

Omslagfoto: Vincent TV Producties

Tags: , Last modified: 22 april 2021
Sluiten