Actueel

Help de bark Europa en slaap in een vuurtoren

15:56

Wil je een goed doel steunen en op zaterdag 9 januari in een vuurtoren slapen? Lees dan snel even verder… Op vrijdagavond 8 januari loopt op Vipio, een platform voor het boeken van bijzondere overnachtingen, een veiling af waarvan de opbrengst ten goede komt aan de bark Europa. In ruil daarvoor kun jij een nachtje in de vuurtoren van Harlingen vertoeven.

Normaal gesproken vaart de bark Europa in deze tijd van het jaar rond met passagiers in de wateren van Antarctica, maar dat is nu door het coronavirus niet mogelijk. Het is voor de eerste keer in twintig jaar dat de driemaster de winter in Nederland doorbrengt. Om het schip in deze moeilijke tijd te helpen, wordt de opbrengst van de bovengenoemde Vipio-veiling gebruikt voor het onderhoud van het schip.

Tijdens de veiling bied je mee voor een overnachting voor twee personen in de Vuurtoren van Harlingen, inclusief ontbijt. Vanuit de vuurtoren heb je uitzicht op het tallship dat een aantal weken in de haven van Harlingen ligt. Ook kun je rekenen op een privé-rondleiding aan boord van de bark Europa. Wie wil dat nou niet? Je hebt tot vrijdagavond 8 januari 20:00 uur om een bod uit te brengen. Klik hier om naar de veilingpagina te gaan.

 

Tags: , , Last modified: 8 januari 2021
Sluiten