Actueel

De 5 best gelezen artikelen van de maand juli

De populairste berichten op Zeilen.nl

14:02

Hieronder vind je een overzicht van de vijf best gelezen artikelen van de maand juli op Zeilen.nl. Dagelijks plaatsen wij onder andere interessante nieuwtjes, mooie verhalen en leuke video’s op de website. Er komt van alles voorbij, dus het kan weleens zijn dat je een bericht ontgaat. Daarom zetten we de best gelezen artikelen van de voorgaande maand voor je op een rijtje!

1. Pech onderweg: wie helpt?
26-07-2022

Sinds de zomer van 2020 is er een en ander veranderd rondom pechhulp bij niet-spoedeisende situaties. Watersporters zijn sindsdien namelijk zélf verantwoordelijk om bij deze gevallen hulp te regelen. In het artikel lees je hoe je bij welke soort pech moet handelen en vind je een lijst met telefoonnummers.
Klik hier om het hele artikel te lezen

© Laura Dekker World Sailing Foundation

2. Rondje Atlantic met Laura Dekker
27-05-2021

In 2010 begon Laura Dekker haar soloreis rond de wereld, als jongste ooit. Een decennium later stortte de zeilster zich in een nieuw avontuur. Ze stichtte de Laura Dekker World Sailing Foundation op, kocht een groter schip (ook Guppy genaamd) en ontwierp zeilreizen voor jongeren, samen met haar vriend Sander Vogelenzang en hun zoontje Tim. Begin mei kwamen ze terug van een eerste, zes maanden durende Atlantic Roundtrip met een groep van zeven jongeren. Hoe was die ervaring?
Klik hier om het hele artikel te lezen

© Pixabay

3. Voorkom zeeziekte met deze 14 tips
04-01-2018

Slechts weinigen hebben er nooit last van. Velen verzwijgen het en wedstrijdzeilers hebben het er liever niet over: zeeziekte. En toch is het een heel normale reactie van ons lichaam. Hopelijk kun je met deze tips de duizelingwekkende kwaal voorkomen of minder laten worden.
Klik hier om het hele artikel te lezen

Dehler Benelux

4. Maak kennis met Dehler
28-07-2022

Na twee jaar afwezigheid is er deze zomer eindelijk weer een Hiswa te water! Dehler Benelux zal van de partij zijn met onder andere de nieuwe 38 SQ. Je kunt tussen 31 augustus en 4 september langskomen om in levende lijve kennis te maken met deze boot.
Klik hier om het hele artikel te lezen

© Anton van Binnen

5. Marina Dover toch weer open voor passanten
27-07-2022

De Dover Marina is weer gedeeltelijk beschikbaar voor passanten. Op 10 mei berichtten we over de sluiting tot 22 augustus. Door goede voortgang van de werkzaamheden en medewerking van de vaste ligplaatshouders kan de haven toch weer gedeeltelijk open.
Klik hier om het hele artikel te lezen

Omslagfoto: © KNRM

Last modified: 1 augustus 2022
Sluiten