Olympische Spelen

Zeilers op medaillekoers in Weymouth

WEYMOUTH - Na de derde zeildag van het wereldbekertoernooi Sail for Gold op de olympische locatie in Weymouth liggen Marit Bouwmeester en Dorian van Rijsselberghe op medaillekoers. 

21:24

WEYMOUTH – Na de derde zeildag van het wereldbekertoernooi Sail for Gold op de olympische locatie in Weymouth liggen Marit Bouwmeester en Dorian van Rijsselberghe op medaillekoers. WEYMOUTH – Na de derde zeildag van het wereldbekertoernooi Sail for Gold op de olympische locatie in Weymouth liggen Marit Bouwmeester en Dorian van Rijsselberghe op medaillekoers.

Bouwmeester kwam woensdag in de Laser Radial als zevende en tweede over de finishlijn. Daardoor klom de Friezin in het klassement naar de tweede plaats, met evenveel punten als de Chinese leidster Lijia Xu.

Windsurfer Van Rijsselberghe steeg dankzij de eerste en veertiende plaats naar de derde plaats, op acht punten afstand van koploper Julien Bontemps uit Frankrijk.

In de 470-klasse lieten Sven en Kalle Coster zich met de tweede en vierde plaats voorin zien. De gebroeders nemen in het klassement de elfde plaats in. Pieter-Jan Postma (vierde in Finn) en Rutger van Schaardenburg (achtste in Laser) handhaafden zich woensdag in de top tien. © ANP

Last modified: 27 juli 2021
Sluiten