Vacature Online-contentspecialist

vacture online contentmaker

Zeilen Magazine, Hollandia Watersportboeken en Vaarbewijs Academy informeren, inspireren en verrassen dagelijks tienduizenden watersportliefhebbers. We zijn op zoek naar een:

Online-contentspecialist Zeilen Magazine (24 uur)

 

Over de functie
In de rol van online-contentspecialist ben je verantwoordelijk voor coördinatie, planning, creatie en kwaliteit van onze content op alle online kanalen. Je zorgt voor een optimale positionering van de website, sociale media en nieuwsbrieven voor onze nautische doelgroep, evenals de portal waarop Zeilen Magazine digitaal te lezen is. Je komt middenin de zeilwereld terecht, je gaat regelmatig op pad om content te maken én je kan meevaren op redactieboot Zoef om zeilen te ervaren en verhalen te maken.

Wat ga je doen?

De verantwoordelijkheden van deze rol:

  • Contentplanning maken en beheren voor de online kanalen (socials, website, nieuwsbrief) van Zeilen – redactionele, gesponsorde en marketing content.
  • Zelf maken en cureren van content voor de Zeilen socials, website en nieuwsbrief (in tekst en beeld).
  • Briefen en aansturen van freelancers voor online contentcreatie.
  • Datagedreven werken: evalueren van de impact van de content op de online kanalen en bijsturen van planning en contentcreatie.
  • Samenstellen en versturen van de wekelijkse Zeilen nieuwsbrief (inclusief evaluatie en optimalisatie).
  • Nauw samenwerken met de Online Marketeer om de inhoud & prestaties van de online kanalen te verbeteren.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Ideeën, een visie en uitvoerende kracht om de doelgroep van Zeilen Magazine te binden en te vergroten met aantrekkelijke content. Je bent een ‘digital native’ die een volgende stap wil maken in zijn of haar carrière, van specialist naar generalist. Je bent datagedreven, begrijpt wat wel en niet werkt en kunt goed omgaan met deadlines.

Dit kun je van ons verwachten

Een dynamische omgeving met gedreven professionele collega’s waar je nauw mee samenwerkt. Een uitdagende baan binnen een groeiend mediabedrijf in Haarlem. Het watersportcluster van Zeilen Magazine, Hollandia en Vaarbewijs Academy is onderdeel van Gottmer Uitgevers Groep, een familiebedrijf met een prettige werksfeer, waar we met bijna 50 medewerkers aan diverse magazines, boeken en digitale producten werken.

We bieden een goed salaris conform de cao voor het Uitgeverijbedrijf, inclusief secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een winstdelingsregeling, een Persoonlijk Keuze Budget (12% van je salaris – waarvan 8% vakantiegeld), een pensioenregeling en een thuiswerkregeling.

Is dit jouw droombaan?
Voor vragen kun je contact opnemen met Ben Rutte, hoofdredacteur van Zeilen Magazine, via 023-8200100 of ben@zeilen.nl. Wil je eerst kennis maken met een kop koffie? Dat kan ook, bel Ben. Of solliciteer direct via vacature@gottmer.nl. We horen je reactie graag vóór 9 juni 2024.

Zeilen vacature online-contentmaker

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Last modified: 4 juni 2024

Comments are closed.

Sluiten