Online-contentmaker

vacture online contentmaker

Ga je meebouwen aan het grootste watersportplatform van Nederland? Zeilen Magazine, Hollandia watersportboekenen Vaarbewijs Academy werken intensief samen om elke dag vele tienduizenden watersportliefhebbers te informeren, inspireren en verrassen. Wij zijn op zoek naar een:

Online-contentmaker Zeilen Magazine (minimaal 32 uur)

 

In deze functie
Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie, planning en kwaliteit van onze online content via alle kanalen. Je weet de website, socials en nieuwsbrieven voor onze nautische doelgroep optimaal te positioneren, net als de portal waarop Zeilen magazine digitaal te lezen is. Je bent het aanspreekpunt en de verbindende factor voor de mensen waarmee we samenwerken, zoals (freelance) redacteuren. Je creëert zelf content door nieuwsberichten te schrijven, op pad te gaan met je camera naar bijvoorbeeld de Ocean Race, podcasts te maken of door mee te varen met onze eigen redactieboot Zoef.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Ideeën en een visie over hoe je de doelgroep van Zeilen weet te binden en te vergroten met aantrekkelijke content. Je bent een ‘digital native’ die een volgende stap wilt maken in zijn of haar carrière, van specialist naar generalist. Je bent data gedreven, je weet wat wel en niet werkt, welke content goed wordt gezien en gelezen. Je kunt goed omgaan met deadlines en je weet je werk goed te organiseren.

Dit kun je van ons verwachten
Een ambitieuze omgeving met gedreven en professionele collega’s waarmee je gaat samenwerken. Een dynamische baan in een florerend mediabedrijf in Haarlem. We werken met ruim 40 medewerkers aan de leukste en mooiste magazines, boeken en digitale producten. Het watersportcluster van Zeilen MagazineHollandia en Vaarbewijs Academy is onderdeel van de Gottmer Uitgevers Groep, een familiebedrijf met een prettige werksfeer. We bieden een goed salaris conform de cao voor het Uitgeverijbedrijf. Daarnaast kennen we een winstdelingsregeling, een Persoonlijk Keuze Budget (12% van je salaris), een pensioenregeling, een eigentijdse thuiswerkregeling en de Gottmer boekenregeling.

Is dit je droombaan?
Voor vragen kun je contact opnemen met Ben Rutte, hoofdredacteur Zeilen via 023-8200100 of ben@zeilen.nl. Wil je eerst kennis maken met een kop koffie? Dat kan ook, bel Ben. Wil je solliciteren, dat kan via vacature@gottmer.nl tot 31 december 2023.

Zeilen vacature online-contentmaker

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Last modified: 13 december 2023

Comments are closed.

Sluiten