Digitale Marketeer

Ga je meebouwen aan het grootste watersportplatform van Nederland? Zeilen MagazineHollandia watersportboeken en Vaarbewijs Academy werken intensief samen om elke dag vele tienduizenden watersportliefhebbers te informeren, inspireren en verrassen. Wij hebben een vacature Digitale Marketeer (32 uur per week) – solliciteer nu!

In deze functie

Je bent verantwoordelijk voor de hele online/digitale marketing funnel: SEA/SEO, email marketing, opzetten van slimme werfcampagnes voor abonnees en het groeien van onze email database en maximaliseren van de omzet uit onze webshop.

Je werkt samen met de (online) redactie, met onze externe online experts en met het team om alle producten en content goed bij onze fans te krijgen. Onderdeel van je werk is dat je midden in de wereld van zeilen en watersport staat door naar evenementen en races te gaan of door mee te varen met onze eigen redactieboot Zoef.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?

Ideeën en een visie over hoe je de doelgroep van Zeilen weet te vinden en binden door slimme digitale marketing en kanalen. Je hebt ervaring met meerdere gebieden van digitale marketing en wil een volgende stap maken in je carrière door zelf verantwoordelijk te zijn voor de marketing van onze merken.

Je bent data gedreven, je weet wat wel en niet werkt, je durft te experimenteren en elke dag te leren. Je rapporteert direct aan de uitgever van Zeilen, Hollandia en Vaarbewijs Academy.

Dit kun je van ons verwachten

Een ambitieuze omgeving met gedreven en professionele collega’s waarmee je gaat samenwerken. Een dynamische baan in een florerend mediabedrijf in Haarlem. We werken met ruim 40 medewerkers aan de leukste en mooiste magazines, boeken en digitale producten. Het watersportcluster van Zeilen MagazineHollandia en Vaarbewijs Academy is onderdeel van de Gottmer Uitgevers Groep, een familiebedrijf met een prettige werksfeer. We bieden een goed salaris conform de cao voor het Uitgeverijbedrijf. Daarnaast kennen we een winstdelingsregeling, een Persoonlijk Keuze Budget (12% van je salaris), een goede pensioenregeling, een eigentijdse thuiswerkregeling en de Gottmer boekenregeling.

Aanbod

  • We bieden een goed salaris conform de cao voor het Uitgeverijbedrijf.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een winstdelingsregeling en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken;
  • Persoonlijk Keuze Budget (12% van je salaris)
  • Een goede pensioenregeling.
  • Deelname aan de Gottmer boekenregeling.
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk.

Interesse?

Voor vragen kun je contact opnemen met Steven Berkhout, Uitgever Watersport via Steven@gottmer.nl. Wil je eerst kennis maken met een kop koffie? Dat kan ook! Wil je solliciteren, dat kan via vacature@gottmer.nl tot 31 december 2023.

Last modified: 13 december 2023

Geef je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten