Promo

Botenpret op de Hiswa

12:33

De opbouw van de Hiswa te Water is begonnen! De organisatie is begonnen extra steigers te plaatsen in de Bataviahaven in Lelystad. De cijfers en ontwikkelingen rondom de coronamaatregelen zijn zeer gunstig; het lijkt er in alles op dat het evenement doorgaat. Op de Hiswa kunnen potentiële bootbezitters rondsnuffelen, informatie verzamelen en proefvaren. Van koolstofvezel wedstrijdtoerjacht tot betaalbare dagzeiler, op de Hiswa vind je het allemaal. Bij deze een voorproefje van al het moois dat er van 1 t/m 5 september in Lelystad te zien is.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met:

Interesse in een van deze boten? Maak alvast een afspraak voor een persoonlijke kennismaking tijdens de Hiswa.

Arcona 435 Carbon

Wil je kunnen kiezen tussen een polyester of volledig koolstofvezel wedstrijdtoerjacht? Arcona Yachts AB uit Zweden is de enige bouwer van seriejachten die de mogelijkheid biedt. Op de Hiswa te water wacht je een Arcona 435 die volledig in koolstofvezel gebouwd is – niet alleen romp en dek zijn uitgevoerd in dit stijve, lichte materiaal, maar ook mast, giek en roer. De Arcona 435 doet het vanwege haar snelle ontwerp sowieso goed op de wedstijdbanen, maar de variant van koolstofvezel biedt zowel toer- als wedstrijdzeilers een flinke gewichtsbesparing op. Een lichtere boot houdt in dat je meer uitrusting, bemanning en proviand kan meenemen zonder veel aan prestaties in te boeten. Ga voor meer informatie over dit jacht naar de website en maak alvast een afspraak om een kijkje te nemen op de Hiswa!

Aira 22

De Aira 22 is bij uitstek geschikt om samen in te varen. Met vrienden, familie, ouders en kinderen, van twee tot zes personen. De ene dag gezellig varen, de andere dag sportief. Het past en kan allemaal. De combinatie van moderne lijnen, veel comfort en de hoger geplaatste giek maakt de Aira 22 een boot die aangenaam en makkelijk zeilt. Ga voor meer informatie naar de website. Maak alvast een afspraak om de boot te komen bezichtigen tijdens de Hiswa.

Bavaria C38

De Bavaria C38 combineert perfecte zeileigenschappen met eenvoudige bediening en maximaal gebruik van het interieur. Opvallende ontwerpkenmerken zoals de v-boeg en de harde kimmen, bieden niet alleen veel ruimte benedendeks, maar zorgen daarnaast voor snel en stabiel vaargedrag. De mast is een stuk verder naar achteren geplaatst waardoor ruimte is voor een grotere keerfok, die voor goede aandewindse prestaties zorgt. Iedere Bavaria kan in alle denkbare metallic kleuren worden gespoten voor een special touch!  Ga naar de website om alvast een bezichtiging in te plannen.

 

Tags: , Last modified: 8 december 2022
Sluiten