Promo

Bezichtig de nieuwe Solaris 40 en J/99

Boek een afspraak op de Hiswa

16:11

Solaris 40 J/99

Messink Yachting presenteert dit jaar tijdens de Hiswa te Water twee paradepaardjes uit hun assortiment: de Solaris 40, tevens genomineerd voor Boot van het Jaar, en de J/99. Zeker weten dat de medewerkers van Messink Yachting alle tijd voor je hebben? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging en kom tussen 31 augustus en 4 september langs op de stand (D20). Tijdens je afspraak worden de boten verder vrij gehouden.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met:

Solaris 40 J/99

Solaris 40

Deze boot van Italiaanse makelaardij kan terugvallen op 50 jaar ervaring in de jachtbouw. Solaris staat bekend om haar hoge mate van zeewaardigheid, kwaliteit en het gebruik van de meest moderne technologieën in de constructie van haar jachten. Daarnaast heeft de jachtwerf ook comfort, veiligheid en stabiliteit hoog in het vaandel staan, en dat is ook in de Solaris 40 duidelijk terug te zien.

Dit ‘instapmodel’ in de wereld van de high-end performance cruisers beschikt over een ruime kajuit die voorzien is van alle gemakken die je van een jacht van dit kaliber mag verwachten. De Solaris 40 is leverbaar in twee versies: 3 hutten en 2 badkamers, of 2 hutten, 2 badkamers en een aparte douche. Uniek aan dit jacht is de cockpit die voorzien is van twee stuurwielen. De roerganger heeft zodoende altijd, zelfs met de buiskap op, vrij zicht.

J/99

De J/99 is, zoals we van de J Sport Sailboat-lijn gewend zijn, een allround racemonster. Het jacht voelt zich zowel tijdens een wedstrijd als tijdens een rustige cruise als een vis in het water. De sportieve eigenschappen van dit jacht worden onderstreept door de meerdere podia die ermee behaald zijn (onder andere tijdens de Fastnet Race en de Mackinac Race).

J/Boats heeft met dit jacht ingezet op een model dat het perfecte compromis is tussen een echte racer en een cruiser. Het minimalistische, sportieve uiterlijk, gecombineerd met het gebruik van kwalitatieve materialen en een hoogwaardige constructie geven het jacht alle eigenschappen die je van een racer mag verwachten, terwijl ook het comfort niet uit het oog is verloren. Naast een ruime kajuit beschikt de J/99 over twee symmetrisch geplaatste hutten zodat je op elke koers comfortabel kunt slapen. Met de J/99 wordt een nachtelijke oversteek bijna vanzelfsprekend.

Meer informatie over beide jachten en het maken van een afspraak vind je op de website van Messink Yachting

Omslagfoto: Jcomposites
Foto’s: Solaris, Jcomposites

Tags: Last modified: 8 december 2022
Sluiten