Promo

Een zeewaardige Pointer op BOOT Düsseldorf

Jachtwerf Heeg presenteert nieuw model: de Pointer 30

15:00

Pointer 30

Dat Jachtwerf Heeg met de Pointer 22 en 25 een succes in handen had, was duidelijk. Beide boten, ontworpen door gerenommeerde ontwerpers als Bosgraaf Yacht Design en Van de Stadt Design, bieden eigenlijk alles dat de sportieve en de recreatieve zeiler, die ook comfortabel aan boord wil kunnen overnachten, van een zeilboot mag verwachten. Voor zeilers die nog net iets meer ruimte, comfort en snelheid willen, is er nu de Pointer 30.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met:

Jachtwerf Heeg

Pointer 30: moderne luxe en comfort

Dit nieuwe model in de Pointer-serie wordt, net als haar kleinere zusjes, gebouwd en geleverd door Jachtwerf Heeg. Je mag dus ook de kwaliteit en zeileigenschappen verwachten waar deze werf bekend om staat. En die zeileigenschappen komen voort uit een sportief en modern zeilplan. Vanuit de ruime kuip is de Pointer 30 gemakkelijk te bedienen, waardoor je de boot ook single-handed kunt zeilen. Ga je met meer mensen zeilen dan creëer je door de kantelbare helmstok (of stuurwiel) in een handomdraai extra ruimte in de kuip. De dichte spiegel met zwemplateau zorgt voor een extra gevoel van veiligheid.

Onderhoudsarm interieur

“Ontworpen, ontwikkeld en gebouwd op eigen bodem en voorzien van een modern en onderhoudsarm interieur. Opvallend is de toepassing van twee kuipstoeltjes aan bakboord, waardoor een navigatiehoek ontstaat”, zo wordt het zeiljacht in Zeilen 01-2023 beschreven. Naast deze draaiende fauteuils beschikt de boot over vier ruime slaapplaatsen met ieder een lengte van 2,10 meter, waarvan er zich twee in een aparte tweepersoons hut bevinden. Daarnaast is er een afgesloten toiletruimte, en, niet geheel onbelangrijk, heb je beschikking over een goed bereikbare keuken mét daarin een koffiebar.

De Pointer 30 heeft een lengte van 9,20 meter, is 2,90 meter breed, steekt 1,25 meter (optioneel 1,75 meter) en voldoet aan CE categorie B – zeewaardig, waardoor een ruim vaargebied mogelijk is. Met een focus op ruimte en luxe, gecombineerd met écht zeilplezier, is dit een veelzijdige en innovatieve aanvulling van de Pointer-serie. Omdat Jachtwerf Heeg de ontwerper gevraagd heeft een modulair jacht te maken, kun je de Pointer 30 online naar eigen wens stylen waardoor je eigenlijk een uniek zeiljacht in je bezit hebt. Wil je de boot eens met eigen ogen bekijken? Dat kan onder andere van 21 t/m 29 januari op BOOT Düsseldorf. Jachtwerf Heeg is te vinden in hal 16 op stand C 16.

Meer weten over de Pointer 30, of de andere jachten in de Pointer-serie? Bekijk dan de website van Pointer Yachts of Jachtwerf Heeg.

Tags: , Last modified: 22 december 2022
Sluiten