Bestemmingen

Naar de oostzee – Zeilen praktijkgids

Naar de Oostzee

08:46

Naar de oostzee - Zeilen praktijkgids

Heb je er altijd al van gedroomd om naar het noorden te koersen met je eigen boot? De nieuwe Zeilen praktijkgids – Naar de Oostzee, biedt je een handig naslagwerk voor wie op eigen kiel naar Denemarken, Noorwegen, Zweden of Noord-Duitsland zeilt of als je chartert in dit gebied.

De gids bevat handige vaarinformatie over de Duitse Bocht en het Noord-Oostzeekanaal (beter bekend als Kielerkanaal), en geeft tips en inspiratie voor je tochtvoorbereiding en routeplanning. Ontdek de handige praktijkgids in een compacte 24 pagina’s – onmisbaar voor elke zeiler. Deze gids behandelt een scala aan essentiële onderwerpen om je vaarervaring te optimaliseren. Verken de Duitse Bocht en het Noord-Oostzeekanaal met gedetailleerde informatie over havens en vaarroutes. Dankzij overzichtelijke kaarten en nuttige tips navigeer je moeiteloos door deze wateren.

Zeilen praktijkgids – Naar de Oostzee

Tochtplanning voor het zeilen naar de oostzee

Kies de juiste route

Ontvang waardevolle inzichten over tochten van diverse lengtes en kies de perfecte route voor jou avontuur. Of je nu een ervaren schipper bent of net begint met varen, onze gids biedt handige anker- en aanlegtips om je tussenstops zo soepel mogelijk te laten verlopen. Leer ook welke items handig zijn om aan boord te hebben en hoe jij je optimaal kunt voorbereiden op de reis.

Dit kleine boekje is ontworpen voor gemakkelijk gebruik, zodat je het altijd binnen handbereik hebt tijdens nautische avonturen. Maximaliseer je plezier op het water met onze praktijkgids.

Zeilen praktijkgids – Naar de Oostzee

Navigatie door de oostzee

Ontvang je eigen praktijkgids!

Voor slechts €12,95 is deze compacte gids van jou. Bestel hem eenvoudig in onze webshop: Zeilen praktijkgids – Naar de Oostzee

Tags: , , , , , Last modified: 22 november 2023
Sluiten