Actueel

Met dit zeilschip is jachtwerf Royal Huisman wéér in de prijzen gevallen

15:00

Met het zeilschip Aquarius, dat in het Overijsselse Vollenhove gebouwd is, heeft jachtwerf Royal Huisman twee toonaangevende prijzen ontvangen tijdens de Fort Lauderdale International Boat Show in de Verenigde Staten. Deze bootshow vond van eind oktober tot en met begin november plaats in Florida. Aquarius is onder andere geroemd om het interieur, dat je in de video hieronder kun bekijken.

De prijswinnaars werden door de gezamenlijke internationale Superyacht Society gekozen. Alle de commissieleden zijn werkzaam in diverse functies binnen de superjachtbouw. Het 56 meter lange zeiljacht Aquarius, dat in 2018 aan de eigenaar is afgeleverd, heeft twee prijzen in de wacht gesleept. Eentje binnen de categorie ‘Zeiljacht langer dan 40 meter’. En het schip met twee masten kwam ook als winnaar uit de bus binnen de categorie ‘Beste interieur’. Klik hier om de e-brochure van Aquarius te bekijken.

(c) Carlo Borlenghi + Royal Huisman

Bekijk hieronder hoe Aquarius er van binnen en buiten uitziet:

Het was de derde keer binnen vijf jaar tijd dat Royal Huisman prijzen in de wacht sleept gedurende dit evenement. Eerder ontvingen zij met andere projecten prijzen in 2015 en 2018 binnen de categorie ‘Beste interieur’. In 2019 werd het schip Aquarius ook al uitgeroepen tot Beste Zeiljacht van 2019 door luxe lifestyle magazine Robb Report.

Omslagfoto: Photo by CEphoto, Uwe Aranas/CC BY-SA 3.0

Tags: , , , , , , , Last modified: 15 november 2019
Sluiten