Nieuws

Zeilen in de digitale kiosk

Vanaf nu is Zeilen beschikbaar in de digitale kiosk van Tijdschrift.nl. U kunt hier uw geliefde tijdschrift kopen, downloaden en vervolgens lezen op uw iPad. Versies voor andere platformen zoals Android zijn in de maak. Tijdschrift.nl is gratis te downloaden in de app store van Apple.

11:15

7 september 2011

Met de gisteren gelanceerde app, Tijdschrift.nl, komt een uitgebreid assortiment digitale versies van Nederlandstalige tijdschriften beschikbaar. Zeilen is daar één van. Naast het laatst verschenen nummer kunt u ook oudere nummers downloaden. Op termijn wordt het mogelijk om een abonnement af te sluiten of bijvoorbeeld een nummer cadeau te doen.

"Wij geloven dat informatie altijd, overal en direct beschikbaar moet zijn. Het distribueren van onze tijdschriften via een iPad app is dan ook een logische stap", aldus Henk Scheenstra van Sanoma Media.

De kosten voor het downloaden van een tijdschrift zijn gelieerd aan de zogenaamde staffelprijzen van Apple iTunes en lopen uiteen van 1,59 tot 5,49 euro. Gemiddeld liggen de prijzen twintig procent lager dan de prijzen voor de losse nummers die u in de gewone kiosk kunt kopen.

De versie van Zeilen voor de iPad is nu nog een digitale uitvoering van het gedrukte exemplaar. In de nabije toekomst zal daar interactieve inhoud, zoals beeld- en geluidsfragmenten en diashows, aan worden toegevoegd.

De Tijdschrift.nl app is een initiatief van Sanoma Media in samenwerking met andere uitgeverijen.

Last modified: 23 september 2011
Sluiten