Nieuws, Zeilen nieuws

Vinea zeilschool maakt nieuwe start

16:24

Zeilschool in Friesland

Zeilschool in FrieslandDe 60 jaar bestaande zeilscholentak van Vinea Vakanties gaat verder onder de naam Vinea Zeilscholen. De nieuwe directie die sinds 1 april is aangesteld neemt het roer over van oud-eigenaar Jos Snijders Blok. Het nieuwe team onder leiding van Vincent de Heer is ambitieus en wil door middel van groei en nieuwe programma’s een toppositie krijgen in de markt. Naast de vijf bestaande Vinea zeilscholen in Friesland komen er in seizoen 2012-2013 twee nieuwe locaties bij en wordt het Vinea Exclusive label geïntroduceerd.Vinea zeilschoolDe 60 jaar bestaande zeilscholentak van Vinea Vakanties gaat verder onder de naam Vinea Zeilscholen. De nieuwe directie die sinds 1 april is aangesteld neemt het roer over van oud-eigenaar Jos Snijders Blok. Het nieuwe team onder leiding van Vincent de Heer is ambitieus en wil door middel van groei en nieuwe programma’s een toppositie krijgen in de markt. Naast de vijf bestaande Vinea zeilscholen in Friesland komen er in seizoen 2012-2013 twee nieuwe locaties bij en wordt het Vinea Exclusive label geïntroduceerd.

Leren zeilen
Directeur Vinea Zeilscholen Vincent de Heer zegt over de veranderingen: “Vinea is een fantastisch concept, deze kampen zijn het hoogtepunt uit menige jeugd. Leren zeilen van ervaren en enthousiaste instructeurs tezamen met leeftijdsgenoten, zorgt voor een unieke ervaring. Wij gaan er alles aan doen om Vinea zeilkampen weer onmisbaar te maken voor jongeren.” Vinea Zeilscholen werkt al geruime tijd met de keurmerken van CWO en ISAF en wordt per 1 mei ook erkend HISWA lid.

Zeilen in Friesland

Van Optimist tot Catamaran
Vinea organiseert al meer dan 60 jaar originele en actieve zeilvakanties voor duizenden jongeren in de leeftijd van 7-19 jaar. Het doel is om ze een onvergetelijke ervaring op te laten doen, waarbij ze ook nog leren zeilen; in een Optimist tot supersnel zeilen in een Catamaran. Vincent de Heer “Vinea Zeilscholen is een ontzettend mooi merk, dat verandert niet, maar nieuwe tijden vragen ook bij ons om een nieuwe koers. Wij verheugen ons erop om die koers met een flinke windkracht te trotseren”.

Informatie: www.zeilscholen.nl

Tags: Last modified: 23 april 2012
Sluiten