Nieuws

Vertrekkersdag 2010

Gaat u volgend jaar of in 2012 voor minstens een jaar het zeegat uit? Meldt u dan aan voor de Vertrekkersdag 2010. Zeilen organiseert deze dag samen met de Nederlandse Vereniging van Toerzeilers.

15:18

Tijdens de Vertrekkersdag kunt u uitgebreid contacten leggen met zeilers die ook avontuurlijke plannen hebben. Daarnaast is er een interessant programma van workshops en presentaties. Op het programma staan onder andere: routering aan de hand van weersystemen, gezondheid en voeding, techniek, formaliteiten als verzekeren en leerplicht, kinderen aan boord, financiën, communicatie en veiligheid. Om de deelnemers in de stemming te brengen wordt de dag gestart en afgesloten met een kleurrijke presentatie over een ‘droomreis’.

 

Datum: 13 november 2010

Tijdstip: 9.00 tot 21.00 uur

Plaats: De Hilt, Eemnes

Kosten: € 60,- per persoon (inclusief lunch, diner en een aantal drankjes)

Aanmelden: Meld u snel aan, want er zijn maximaal 150 plaatsen. Deelname staat open voor zeilers die in 2011 of 2012 een reis gaan maken van minimaal een jaar. Inschrijven kan via de website van de Toerzeilers (www.toerzeilers.nl).

 

Uitzwaaien: Voor diegenen die daadwerkelijk in 2011 vertrekken, organiseert Zeilen net als de afgelopen jaren in het voorjaar een ‘uitzwaaidag’.

Last modified: 29 oktober 2010
Sluiten