Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Toerzeilers vertrekkersdag 2013

09:08

Gaat u in 2013 of 2014 een zeilreis maken van minstens een jaar? Kom dan naar de vertrekkersdag van de Nederlandse Vereniging van Toerzeilers (NVvT) in samenwerking met Zeilen. U kunt genieten van presentaties van ex-vertrekkers en verschillende workshops volgen.

Lovina, Indonesië

Workshops

Voor de workshops kunt u zich aanmelden voor thema’s als communicatie, routering, veiligheid, meteorologie en technische uitrusting, maar ook medische onderwerpen, kinderen aan boord en het maken van een website.

Publicatie van uw reis

Tijdens de informatiedag kunt u van de redactie adviezen krijgen voor het schrijven van een succesvol artikel. Op een latere datum zijn er zogenaamde verdiepingsworkshops van de NVvT. Informatie daarover ontvangt u op 16 november.

Ionian, Griekenland

Inschrijven

Deelname staat open voor ‘vertrekkers’ die in 2014 een zeilreis gaan maken van minimaal een jaar. Ook degenen die al concrete plannen hebben om in 2015 aan een dergelijk avontuur te beginnen, kunnen zich aanmelden. Het maximum aantal deelnemers is 120. Mochten er meer inschrijvingen zijn dan hebben de vertrekkers van 2014 voorrang. Na inschrijving ontvangt u, ter voorbereiding op de dag, een vragenformulier. Inschrijven kan uiterlijk tot 15 november 2013 via www.toerzeilers.nl

De vertrekkersdag is op 16 november van 9.00 tot 21.00 uur in Zalencentrum De Hilt. Deelname aan de vertrekkersdag is € 70 per persoon inclusief lunch, diner en een aantal drankjes.

Fotografie: Stijn Tettero

Last modified: 18 september 2013
Sluiten