Actueel, Nieuws

Vernieuwingen Zeilwedstrijdcentrum Medemblik

10:41

Per 1 april is het International Sailing Center Medemblik (ISCM) integraal onderdeel van de jachthaven Regatta Center Medemblik. De gehele haven, het havengebouw en het jachthaventerrein komen daarmee in beheer bij één partij. De vernieuwing moet resulteren in een efficiëntere aanpak van het beheer, evenementen en een completer aanbod voor wedstrijdzeilers en trainingsgroepen.

Uitbreiding faciliteiten

REGATTA CENTER MEDEMBLIKMomenteel wordt de laatste hand gelegd aan de gloednieuwe slaapaccommodatie met 32 bedden en een verblijfsruimte, die naar verwachting met ingang van het nieuwe seizoen klaar is. Verder zijn er nu vaste aansluitingen voor campers en tenten gerealiseerd en zal MED Trattoria, behalve de catering bij deze evenementen, ook diverse andere services verzorgen voor het wedstrijdcentrum.

Komende winter staat modernisering van de douchefaciliteiten gepland en met de geplande uitbreiding van de bootverhuur en zeilschoolactiviteiten komt er tevens meer aandacht voor de breedtesport. Dan worden ook de faciliteiten voor de aangepaste sporters geoptimaliseerd.

Watersportverbond

Het beheer en de exploitatie van het wedstrijdcentrum werd tot nu toe verzorgd door het Watersportverbond. Deze taken komen nu te liggen bij het Regatta Center Medemblik. Het Watersportverbond blijft wel met eigen kantoorruimte, berging, trainingen, clinics en opleidingen aanwezig in Medemblik.

 

Tags: Last modified: 18 maart 2016
Sluiten