Nieuws, Olympische Spelen, Zeilen nieuws

Olympisch ticket binnen voor Pieter-Jan Postma

FALMOUTH - Zeiler Pieter-Jan Postma heeft zich bij het WK in de Finnklasse in het Engelse Falmouth gekwalificeerd voor de Olympische Spelen.

22:00

Pieter-Jan Postma heeft zich bij het WK in de Finnklasse in het Engelse Falmouth gekwalificeerd voor de Olympische Spelen.Pieter-Jan Postma heeft zich bij het WK in de Finnklasse in het Engelse Falmouth gekwalificeerd voor de Olympische Spelen. Dat heeft Postma donderdag gemeld op Twitter.

Opluchting
‘Yeah, officieel gekwalificeerd voor de Olympische Spelen, ticket is binnen!! Opluchting. Morgen medal race!’, aldus de Fries op twitter.com/PieterJanPostma. De Nederlander werd op de vierde dag van het WK tweemaal zesde en een keer achtste. Hij staat op de negende plaats in de algemene rangschikking.

Bouwmeester
Zeilster Marit Bouwmeester is op het WK Laser Radial in het Duitse Boltenhagen van de vijfde naar de zevende plaats gezakt in het klassement. De titelverdedigster uit Friesland kwam tijdens de derde dag als vijfde en als negende over de finish. Bouwmeester wist zich al eerder te plaatsen voor de Spelen. © ANP/NUsport/MB

Tags: , , , , Last modified: 18 mei 2012
Sluiten