Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Overname Splash en Flash door Jachtwerf Heeg

13:08

Jachtwerf Heeg is vanaf heden de hoofddealer van de Splash & Flash geworden. De Splash en Flash zijn sportieve, speciaal voor jongeren ontworpen boten. Jachtwerf Heeg ziet de overname als een mooie kans om de Splash te promoten binnen de gehele zeilwereld.Jachtwerf Heeg is vanaf heden de hoofddealer van de Splash & Flash geworden. De Splash en Flash zijn sportieve, speciaal voor jongeren ontworpen boten. Jachtwerf Heeg ziet de overname als een mooie kans om de Splash te promoten binnen de gehele zeilwereld.

De Splash is ontworpen door Jac. de Ridder als de opvolger van de optimist. De boot is ontworpen voor jonge zeilers van 13 t/m 18 jaar. In deze leeftijdcategorie is de Splash een internationale wedstrijdklasse. Afgelopen jaar is de 19+ klasse toegevoegd aan de Splash wedstrijden.

Jachtwerf Heeg wil in samenwerking met de SKON (Splash Klasse Organisatie Nederland) en de SCIA (Splash Class International Association) de Splash klasse meer onder de aandacht brengen in de zeilwereld. De afgelopen 10 jaar waren de Splash WK’s niet op Nederlandse wateren te vinden. Komende zomer wordt het wereldkampioenschap Splash op het Haringvliet gehouden. Het evenement vindt plaats van 20 t/m 26 juli 2013.

Last modified: 1 maart 2013
Sluiten