Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Optimist on Tour in de Hofvijver in Den Haag

20:28

Op de dag dat de Delta Lloyd North Sea Regatta van start gaat met de traditionele Vuurschepenrace, belandt de Optimist on Tour in de Hofvijver in Den Haag. De actie vindt plaats ter promotie van de watersportbelevenis in Scheveningen van 6 t/m 8 juni 2014 tijdens de Delta Lloyd North Sea Regatta.

Opening Optimist On Tour Hofvijver

Optimist on Tour naar Delta Lloyd North Sea Regatta

In samenwerking met het Watersportverbond en lokale zeilverenigingen organiseert Delta Lloyd deze zomer op 10 plaatsen in Nederland een unieke watersportbelevenis waar kinderen tussen 7 en 13 jaar kosteloos aan kunnen deelnemen. Op 6, 7 en 8 juni 2014 is de Optimist on Tour te vinden op het terrein van de Delta Lloyd North Sea Regatta in Scheveningen.

Delta Lloyd wil deze zomer met dit initiatief alle kinderen in Nederland enthousiast maken voor de zeilsport. De opening is 27 mei verricht door Frans Sluyters van de Delta Lloyd North Sea Regatta en Talentploeg-zeilers Karel Begemann en Josca Hummel.

 

Delta Lloyd North Sea Regatta kinderparadijs 

De organisatie van de Delta Lloyd North Sea Regatta is zeer verheugd met de komst van de Optimist on Tour. Ilse Janssen van de Stichting North Sea Regatta: “Elk jaar zorgen we dat er ook voor de jonge generatie een interessant activiteitenprogramma is. Met de aanwezigheid van de Optimist on Tour kunnen we ook de kinderen kennis laten maken met de zeilsport. Wij zijn erg blij dat onze hoofdsponsor Delta Lloyd dit concept ontwikkeld heeft om zo het zeilen in Nederland toegankelijker te maken.”

Last modified: 28 mei 2014
Sluiten