Nieuws

Ontmoet de twitteraars

Twitter, Hyves, Faceboek, LinkedIn. Het is meer dan een rage. Ook Zeilen kent flink wat volgers op de verschillende 'social media' platforms. Wilt u weten wie er onder meer achter deze digitale activiteiten schuil gaan, kom dan zaterdagavond naar de Watersport Social Media Borrel op de Hiswa te Water.

13:38

Iedereen heeft tegenwoordig wel een Facebook, Twitter, Linkedin en/of Hyves account waarmee u op de hoogte kunt blijven van de laatste nieuwtjes en feitjes. Zo wordt er dagelijks flink wat gediscussieerd of overlegd op diverse ‘social media’.

Dagelijks publiceert de redactie van Zeilen een aantal (nieuws)berichten op zeilen.nl en op Twitter. Voor wie het fenomeen niet kent: het gaat om korte boodschappen die zijn te vergelijken met een sms-berichtje dat u met de mobiele telefoon kunt versturen.

Op zaterdagavond 10 september organiseert de HISWA te water van 18.00 tot 20.00 uur in het restaurant de Watersport Social Media Borrel, een bijeenkomst waar alle leden van de diverse ‘social media fora’ en pagina’s een keer niet virtueel communiceren met elkaar, maar in het echt. Praten met een drankje in de hand en zien met wie u vaak communiceert via het web.

De drankjes zijn voor eigen rekening, maar u ontvangt wel een VIP pakket met hierin een variëteit aan leuke watersportgadgets. De organisatie van de Hiswa te water geeft er vijfhonderd weg, dus wees er snel bij.

Lever de voucher (zie link onder dit bericht) in bij de balie tijdens de Watersport Social Media Borrel in het HISWA te water restaurant op zaterdag 10 september tussen 18.00 en 20.00 uur en ontvang een VIP pakket (1 pakket per voucher), op=op.

DOWNLOAD VOUCHER

Last modified: 9 september 2011
Sluiten