Actueel, Nieuws

Nautische markt en Vlootdag Monnickendam

09:08

In het Paasweekend is de zevende editie van de Vlootdag en de Nautische Markt van Zeilvloot in Monnickendam. Net als de voorgaande jaren kan er tijdens de Vlootdag op 5 april van 11.00 tot 16.00 uur meegevaren worden.

Nautische ervaring

Won119Bezoekers zijn van harte welkom om rond te kijken op de klippers, tjalken, klipperaken, skûtsjes, aken en botters die bij Zeilvloot Monnickendam aangesloten zijn. De schippers staan klaar voor alle vragen over de mogelijkheden die de schepen u bieden voor privé- en bedrijfsuitjes, voor één of meerdaagse zeilreizen. Aan wal zijn tal van activiteiten voor jong en oud. Zo geven een touwslager, zeilmaker, houtsnijwerker en visroker gedurende de dag demonstraties. Daarnaast is er weer gezorgd voor een gezellige muzikale aanvulling en wordt er een nautische markt georganiseerd.

De nautische markt biedt bezoekers de mogelijkheid ook kennis te maken met verschillende vormen van watersport. Zo kunt u onder andere kennismaken met Zeilkamp Waterland uit Broek in Waterland en de fluisterboot van Theetuin Overleek. Ook zijn watersportartikelen te koop of te bestellen.

De markt vindt plaats op een deel van `t Prooyen en op de kop van de Gooische Kade. In de binnenhaven leggen meerdere boten aan, waardoor u een goed totaalbeeld krijgt van de verschillende watersportmogelijkheden in Waterland.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.zeilvlootmonnickendam.nl en www.onswaterland.nl

 

Last modified: 27 maart 2015
Sluiten