Nieuws

Kom naar de HISWA te water, Zeilen wijst je de weg

16:21

Op de HISWA te water 2021 zal Zeilen aanwezig zijn als het officiële informatiepunt voor zeilers op de beurs. Bij onze stand kan je terecht voor al je vragen. En natuurlijk voor een praatje en een bakje koffie met de redactie.

Nieuwe samenwerking

Zeilen is een oudgediende op de HISWA te water, maar nu is met de organisatoren afgesproken dat we als officiële vraagbaak fungeren voor het zeilende gedeelte van de beurs. Daarnaast zullen we een reddingsboei zijn voor kersverse zeilers. Onze stand zal centraal staan op de locatie in de Bataviahaven Lelystad. Onze collega’s van Motorboot nemen het -je raadt het al- gemotoriseerde deel van de beurs voor hun rekening.

De HISWA te water vindt van een tot vijf september plaats. Hoewel de toekomst vanwege corona ongewis is, lijkt het erop dat er meer dan genoeg aanbod zal zijn. “Onder andere Saffier, Contest en Bavaria hebben al aangekondigd aanwezig te zijn,” zegt Arjen Rahusen van HISWA. “Van de 350 plekken in de haven zijn er al zo’n 320 vergeven. We houden de ontwikkelingen rondom corona in de gaten, maar vooralsnog hebben we alles in huis om er dit jaar weer een groot succes van te maken.”

Beeld: (c) Ben Rutte

 

Tags: Last modified: 4 mei 2021
Sluiten