Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Infoavond Batavia Sailing Center

13:22

Het in de Bataviahaven van Lelystad gevestigde Batavia Sailing Center organiseert op 24 januari een voorlichtingsavond. Doel van de bijeenkomst is belangstellenden te informeren over de opzet en vele mogelijkheden van het Batavia Sailing Center, de verschillende vormen van abonnementen en het aanbod van zeilcursussen en -trainingen.

Deze avond wordt gehouden in de Sailors Lounge van het Batavia Sailing Center, Schoonzicht 402a in Lelystad (lokaal ook bekend als Souvenirs Fromm Bataviahaven). Iedereen is welkom vanaf 19.30 uur. Het Batavia Sailing Center is gestart in maart van het vorig jaar en beschikt over een vloot die door leden kunnen worden gebruikt. Om te kunnen zeilen hebben leden dus geen eigen boot nodig, maar kunnen gebruik maken van de boten van het Sailing Center. Dat maakt de zeilsport voor iedereen bereikbaar. De vloot wordt dit jaar nog verder uitgebreid.
Daarnaast biedt het Center zeilcursussen (zowel voor beginners als gevorderden), specifieke zeiltrainingen – bijvoorbeeld wedstrijdzeilen – en natuurlijk diverse bijeenkomsten. Het Batavia Sailing Center is het gehele jaar geopend; zolang er geen ijs ligt wordt er gezeild.
Omdat het Batavia Sailing Center ook organisator is van internationale (top)zeilwedstrijden is, zijn er het gehele jaar door topzeilers, zowel nationaal als internationaal, actief in het Sailing Center.
Aanmelden voor deze informatieavond kan via de website van het Batavia Sailing Center. Bezoekers kunnen hun auto parkeren in de VOC Parkeergarage aan de Lelybaan. Het Batavia Sailing Center is goed bereikbaar met openbaar vervoer, de buslijn 7 stopt praktisch voor de deur (halte Bataviahaven).
Last modified: 8 januari 2013
Sluiten