Nieuws

Holland Regatta Club

Eind 2010 namen een aantal enthousiaste watersportliefhebbers het initiatief om de Holland Regatta Club (HRC) op te richten.

15:27

22 september 2011

De Holland Regatta Club heeft als (enig) doel het op professionele wijze organiseren van zeilwedstrijden. De HRC heeft geen eigen locatie of clubhuis en heeft geen enkele commerciële doelstelling. De HRC is lid van het Watersportverbond.

Onder haar leden bevinden zich wedstrijdleiders, (Int) juryleden, professionele RIB-bemanningen etc. Elk lid is verplicht, in zijn of haar expertise, een bijdrage te leveren aan de verschillende evenementen. Inmiddels heeft de HRC al een aantal wedstrijden geleid: een Splash evenement, een Business Cup en een baan op het DeltaLloyd ONK.

Voor de winter van 2011/2012 gaat de HRC Winterwedstrijden organiseren vanuit Regatta Center Medemblik. Op dit moment wordt er op het Noordelijk IJsselmeer nog niet of nauwelijks gevaren in de winter.

De Winterwedstrijden staan open voor kajuitzeiljachten en sportboten en worden gehouden op: 9 oktober, 6 november, 4 december, 5 februari, 4 maart en 8 april.

Het inschrijfgeld is inclusief een ligplaats in het Regatta Center of een staanplaats achter de hekken van het Regatta Center of het International Sailing Center.

Voor meer informatie: www.HollandRegattaClub.nl

Last modified: 23 september 2011
Sluiten