Nieuws

Terug van weggeweest: Hiswa te Water

Dompel je onder in de nieuwste ontwikkelingen uit de watersportbranche

19:55

Hiswa te Water

Na een afwezigheid van twee jaar is het over een krappe maand eindelijk weer zo ver. De Hiswa te Water is, na de afgelopen twee online edities, terug! Europa’s grootste drijvende botenbeurs vindt dit jaar van 31 augustus tot en met 4 september plaats in de Batavia Haven in Lelystad. Je kunt elke dag tussen 10:00 en 18:00 uur (vrijdag zelfs tot 20:00 uur) terecht voor de nieuwste ontwikkelingen op watersportgebied.

Wat is er te zien op de Hiswa te Water

De organisatie streeft met dit jaar naar een ‘fenomenale’ editie. Maar wat moet de Hiswa te Water van dit jaar dan zo fenomenaal maken? Zoals ieder jaar wordt er ook deze editie vol ingezet op de nieuwste ontwikkelingen in de watersportbranche en bestaat de mogelijkheid om de nieuwste jachten te bekijken. Zo is bijvoorbeeld de veelvuldige toepassing van elektromotoren in zeiljachten een ware trend te noemen die uitgebreid te bekijken valt op deze Hiswa.

Daarnaast kun je je onder andere vergapen aan de nieuwste Contest, de 49CS. En Contest is slechts één van de vele Nederlandse jachtbouwers die op de beurs aanwezig is. Op zoek naar een boot met meerdere rompen? Bekijk dan bijvoorbeeld de Vaan R4 van het Nederlandse Vaan Yachts.

Contest is met haar 49CS aanwezig op de Hiswa te Water
Render-afbeelding van de nieuwe Contest 49CS

Zelf doen

De Hiswa zou de Hiswa niet zijn als niet ook de mogelijkheid zou worden geboden om zelf in actie te komen. Zo organiseert Polyservice klus-clinics, kun je de nieuwste reddingboot van de KNRM bezichtigen (en als donateur meevaren), en is Optimist On Tour aanwezig om ook het kleinste publiek op het water te vermaken. En uiteraard is Zeilen met een stand aanwezig en kijken we ernaar uit om onze lezers weer eens in levende lijve te spreken! Hopelijk tot de 31e!

Meer weten? Een uitgebreide voortuitblik op de Hiswa te Water volgt in Zeilen editie 9 of bekijk alvast hiswatewater.nl

Foto’s: Hiswa te Water

Tags: Last modified: 9 augustus 2022
Sluiten