Nieuws

Gratis webinar fotograferen op het water van Klaas Wiersma

Betere foto's vanaf je boot

13:04

populairste zeilboot

Beter leren fotograferen vanaf je boot? Op 6 maart kun je via het Watersportverbond een gratis webinar van zeilfotograaf Klaas Wiersma volgen. In de Webinar Fotograferen op het Water als een Pro deelt Klaas slimme tips om de beste zeilfoto’s te maken.

Zeilfotografie

Iedere zeiler pakt waarschijnlijk wel eens de telefoon of camera erbij voor een kiekje. Je wilt een goede foto van de boot zelf, de vrolijke opvarenden, het prachtige uitzicht of de hoge golven. Fotograferen op het water is echter een vak apart. Er is nou eenmaal vaak veel beweging, moeilijk licht of andere omstandigheden die het nemen van een mooie foto bemoeilijken. Precies over het fotograferen in deze omstandigheden gaat het webinar.  

Klaas Wiersma

Klaas Wiersma fotografeert en schrijft onder andere vaak voor Zeilen. Zo neemt hij de foto’s bij onder andere de Zeilen Markerwaddenrally en praatte hij je afgelopen Ocean Race bij in zijn speciale video-analyses. Een overzicht van Klaas’ werk vind je op zijn website.

Inschrijven

Inschrijven voor de webinar kan gemakkelijk via de website van het Watersportverbond. Deelname is gratis. Het webinar vindt plaats op woensdagavond 6 maart en start om 19.30 uur. Wil je alvast aan de slag? Lees dan hier onze eigen tips voor de perfecte vaarfoto.

Omslagfoto: Klaas Wiersma

Last modified: 31 januari 2024
Sluiten