Actueel, Nieuws

Braassem Summer Regatta, Bond-Style!

18:33

fotobsr13

De eerste enthousiastelingen hebben zich inmiddels ingeschreven voor de Braassem Summer Regatta, Het jaarlijkse evenement op van WV Braassemermeer voor open klassen. De editie van 8 en 9 juni van dit jaar is een speciale: de vereniging bestaat namelijk 95 jaar en dat is iets om trots op te zijn! Mis het niet en schrijf je in met je eigen Regenboog, Valk, Solo, RS of andere open boot.

Walactiviteiten voor jong en oud

Twee dagen lang wordt er op het water fanatiek gevaren, zoals bij alle wedstrijden op de Braassem. Daarbuiten wordt extra uitgepakt in het kader van het lustrum van de vereniging, waardoor het niet alleen voor de deelnemers een mooi weekend wordt, maar ook voor overige leden, familie, vrienden en voorbijgangers van alles te beleven is.

Zo is er op zaterdag vanaf 14.00 uur een toertocht voor zowel zeil als motorboten en zijn er rondom het clubhuis allerlei activiteiten voor de kinderen.

Sociaal programma – bond stijl

Een speciaal jaar en dus een speciale editie van deze Summer Regatta in ‘Bond-stijl’. Vrijdagavond begint met een diner en het lustrumfeest met live muziek. Alle leden, deelnemers en andere geïnteresseerden zijn welkom.

Ook zaterdagavond is er weer live muziek en ‘license to grill’ diner. Zondag wordt afgesloten met een ware bond girl verkiezing en ‘shaken, not stirred’ borrel.

De lunch op beide dagen is bij het inschrijfgeld inbegrepen. We hopen er samen er met iedereen een fantastisch mooi weekend van te maken op 8 en 9 juni!  Wie wordt de bond girl van zeilend Nederland? Inschrijven kan hier

 

Tags: Last modified: 10 mei 2013
Sluiten