Nieuws

Bouscholte niet verder met de kernploeg

Hans Bouscholte gaat niet verder als Technisch Directeur van de Kernploeg. Hij zat al enige tijd thuis met ziekteverlof.

15:41

Bouscholte en het Watersportverbond verschillen van mening over het te voeren beleid. In goed overleg en met wederzijds respect scheiden de wegen zich. Bouscholte werd in november 2009 aangesteld als technisch directeur.  

Taken

Het Watersportverbond heeft de taken van de Technisch Directeur tijdelijk elders ondergebracht. Alle technische beslissingen worden genomen door een groep van vier senior coaches aangevuld met Hoofd Topsport Hessel Evertse.

De volgende coaches hebben zitting in dit Technical Management Team (TMT): Jacco Koops (coach 470 kernploeg), Mark Littlejohn (coach Laser radial kernploeg), Rob Sepers (hoofd jeugdopleiding) en Jaap Zielhuis (coach Laser kernploeg).

Tijdens buitenlandstages en/of wedstrijden vervult een van de senior coaches, bij toerbeurt, het hoofdcoachschap. Het gaat daarbij om zaken die betrekking hebben op de hele kernploeg ter plekke. Denk aan veiligheid, gezondheid, ziekte, verdeling van materiaal en specialisten, begeleiding van medewerkers, representatie en contact met het Watersportverbond.

Bron: Watersportverbond

Last modified: 29 december 2010
Sluiten