Nieuws

Botenveiling Amsterdam

Achttien in Amsterdam in beslag genomen boten gaan onder de hamer. Onder de boten bevinden zich vletten, zeil- en motorboten.

13:34

Voor de Dienst Binnenwaterbeheer Amsterdam organiseert Bootveiling t/m 31 januari 21:00 uur een online veiling van achttien in beslag genomen vaartuigen. De vaartuigen zijn op last van de gemeente weggesleept, door het ontbreken van een geldig en zichtbaar vignet waaruit blijkt dat het binnenhavengeld betaald is. Aangezien de weggesleepte boten niet binnen de gestelde bewaartermijn zijn opgehaald, de sleepkosten en het liggeld voor de bewaarhaven niet zijn voldaan worden deze boten openbaar geveild. Het gaat hierbij om vletten, zeil- en motorboten.

Kijkdag en einde online veiling
Op zaterdag 31 januari 2009 organiseert Bootveiling van 10:00 tot 12:00 uur een kijkdag voor deze boten. De boten zijn te bezichtigen in de bewaarhaven van de Gemeente Amsterdam (t/o Danzigerkade 9, (steiger 18), 1013 AP, Amsterdam). De online veiling eindigt diezelfde avond (zaterdag 31 januari) om 21:00 uur.

Bootveiling organiseert deze maand ook een online bootveiling voor de Gemeente Leiden.

Veilinghuis voor pleziervaartuigen, woonarken en schepen
Bootveiling is gespecialiseerd in de organisatie van online (ca. 150 per jaar) en openbare veilingen voor pleziervaartuigen, woonarken, rijn- en binnenvaart en zeegaande schepen. Bootveiling organiseert elke maand een openbare veiling in Rotterdam voor te boek gestelde (geregistreerd bij het Kadaster) schepen. De openbare veilingen staan onder ambtelijk toezicht van een notariskantoor.  

Voor openbare executieveilingen van banken en notarissen verzorgt Bootveiling daarnaast ook de veilingpubliciteit, kijkdagen, ligplaatsen, bewaking, ontruimingen, expertises en taxaties voor pleziervaartuigen, woonarken en schepen.

Voor de online executieverkoop van de Gemeente Amsterdam bezoekt u www.bootveiling.com.

Last modified: 23 januari 2009
Sluiten