Actueel

Luistertip: Podcast met olympisch zeiler Bart Lambriex

12:00

Bart Lambriex Fotograaf: Richard Langdon/Ocean Images. Foto's worden u aangeboden door het Watersportverbond en zijn rechtenvrij voor redactioneel gebruik. Naamsvermelding van fotograaf is verplicht.

Op de lokale omroep Haarlem105 wordt wekelijks in de rubriek ‘In the Sportlight’ een sporter uit de omgeving ondervraagd. Onlangs werd 49er-zeiler Bart Lambriex aan de tand gevoeld. Momenteel bevindt hij zich, samen met heel TeamNL Zeilen, op Lanzarote om te trainen. Samen met Pim van Vugt bereidt de Haarlemmer zich voor op de Olympische Spelen in Tokio, die deze zomer worden gehouden.

In de podcast vertelt Bart hoe ze zich voorbereiden op de Olympische Spelen, welke combinatie de boot zo snel maakt, welke toernooien er verder nog op de kalender staan, wat het coronavirus voor invloed op de aanloop naar de Spelen heeft, hoe Bart de kansen voor Pim en zichzelf inschat, hoe het programma in Tokio eruit gaat zien, hoe hij het heeft ervaren toen hij op 5-jarige leeftijd voor het eerst in een zeilboot stapte en wat tot nu toe het mooiste moment uit zijn carrière is.

Beluister hieronder de podcast:

 Omslagfoto: © Topzeilen Watersportverbond

Tags: , , , , Last modified: 23 februari 2021
Sluiten