Actueel

Zeilteam organiseert benefiet voor Sint Maarten

14:25

Woensdag 18 oktober wordt er een groots benefiet All hands on deck georganiseerd voor de slachtoffers van orkaan Irma op Sint Maarten. De organisatie bestaat uit een groep Heineken-vrouwen die al twintig jaar de Heineken Regatta op Sint Maarten zeilt, Ladies Sailing Team Something Hot. Het feest vindt plaats in de Heineken Experience van 20.30 tot 23.30 uur. Heineken verdubbelt het geldbedrag dat er op de avond wordt binnengehaald.

Tijdens het benefiet worden er prijzen geveild en verloot, zoals Formule 1 en Champions League kaarten met speciale VIP-behandelingen, POM Amsterdam sjaals, een chocoladeworkshop bij Tony’s Chocolonely, diverse concertkaarten en nog veel meer.

Giro 5125

Het entree kost 25 euro en álle opbrengsten gaan naar giro 5125. Speciaal door het Rode Kruis geopend voor de slachtoffers van orkaan Irma. Tickets kun je via deze link kopen.

De Sint Maarten Heineken Regatta

De Sint Maarten Heineken Regatta is één van de grootste zeilevenementen ter wereld. Foto: Tim Wright

De organisatie verwacht zo’n 300 mensen dus het belooft gezellig te worden. Mocht je er volgende week woensdag niet bij kunnen zijn maar wel een donatie willen doen, dan kan dat hier.

 

 

 

Omslagfoto: Heineken Ladies Sailing Team Something Hot

 

Tags: , Last modified: 12 oktober 2017
Sluiten