Actueel

11 november: bijeenkomst voor vertrekkers

16:32

11 november is de dag… Dat de Toerzeilers in samenwerking met Zeilen een bijeenkomst organiseren voor zeilers met plannen voor een grote zeilreis.

Programma

Deze bijeenkomst is speciaal bedoeld voor zeilers die in 2018 of 2019 minimaal een jaar vertrekken. Het is een dag om kennis met elkaar te maken en informatie uit te wisselen. De dag begint en eindigt met een lezing van teruggekeerde vertrekkers. In de middag kun je kiezen uit verschillende workshops, voor het merendeel verzorgd door ex-vertrekkers die op deze wijze hun ervaringen en tips graag met je delen. Bovendien kun je advies krijgen over de wijze waarop je je belevenissen kunt publiceren. Op je eigen website, maar ook bijvoorbeeld in Zeilen. Er is een forum voor vragen en discussie. Het programma is van 9.30 tot 21.00 uur. Het programma en de workshops/lezingen waaruit je kunt kiezen ontvang je na inschrijving. De kosten bedragen € 80,- per persoon (inclusief diner, lunch, koffie/thee). Inschrijven kan via de site van de Toerzeilers: www.toerzeilers.nl.

Locatie

Zalencentrum De Hilt

Hasselaarlaan 1c

3755 AV Eemnes

Zeilen Vertrekkersdag

Voor zeilers die in 2018 daadwerkelijk vertrekken organiseert Zeilen op 31 maart 2018 de Zeilen Vertrekkersdag in de haven van Enkhuizen.

Vorig jaar was de bijeenkomst van vertrekkers een succes.

Tags: Last modified: 1 november 2017
Sluiten