Starten met zeilen

Zeilscholen.org: alle zeilkampen op één plek

16:06

het is niet altijd een makkie om voor je kroost uit te zoeken waar ze op zeilkamp kunnen gaan. Al die websites en folders; het ene kamp lijkt beter dan het andere, maar die ene is weer wat goedkoper; kortom: keuzestress. Om wat aan die stress te doen heeft het Watersportverbond een nieuwe website in het leven geroepen: Zeilscholen.org.

Één zoekopdracht

Niet langer websites vergelijken op aanbod, prijs en beschikbaarheid, maar via één zoekopdracht precies de vakantie vinden die je zoekt, dat is wat het Watersportverbond belooft. In tegenstelling tot andere zoekmogelijkheden biedt dit boekingsplatform in één oogopslag een overzicht van beschikbare zeil- of surfkampen bij verschillende aanbieders. Met lancering van de site hoopt het verbond een klantvriendelijke omgeving te hebben gecreëerd, die tegemoet komt aan de wensen van vele ouders die hun kinderen een geweldige watersportweek willen laten beleven.

Ruim aanbod

Zeilscholen.org heeft een ruim aanbod van zeil- of surfkampen bij zowel verenigingen als zeil- en surfscholen. En die kampen zijn vaak erg belangrijk. Niet alleen leren ze zeilen, maar voor kinderen is een zeil- of surfkamp een onvergetelijke ervaring. Ze leren zelfstandig beslissingen nemen, nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken, net iets te laat naar bed gaan, de pret voor de bonte avond en iedere dag lekker actief bezig zijn op het water. Na een week zijn kinderen in staat zich op het water te redden, hebben ze de basisvaardigheden onder de knie en kunnen ze verdere stappen in hun watersport carrière zetten.

Wij hopen hiermee de drempel naar de watersport verder te verlagen en meer kinderen in de watersport te mogen verwelkomen

– Maurice Leeser, Directeur Watersportverbond

Drempel

De directeur van het Watersportverbond, Maurice Leeser, is blij met de ontwikkeling van dit platform. “Het uitoefenen van de watersport is een mooie manier voor kinderen om zich te ontwikkelen. Het platform Zeilscholen.org helpt ouders op een snelle en makkelijke manier een zeil- of surfkamp voor hun kind te vinden. Wij hopen hiermee de drempel naar de watersport verder te verlagen en meer kinderen in de watersport te mogen verwelkomen.”

Over het Watersportverbond

Het Watersportverbond zet zich in om kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de watersport en de doorstroom naar verenigingen en zeilscholen zo goed mogelijk te laten verlopen. Dit gebeurd al via verschillende initiatieven zoals Optimist on Tour, de Q-cup en het lesprogramma ‘Proef de Zee’. Om dit doel te bereiken, werkt het Watersportverbond samen met aangesloten verenigingen, basisscholen, gemeenten, lokale initiatieven en zeilscholen. Om de drempel naar de zeilscholen te verlagen en de markt een impuls te geven, is nu Zeilscholen.org gelanceerd.

Tags: , , Last modified: 22 april 2021
Sluiten