Zeilen nieuws

Luister nu… de beste zeilmuziek

Jullie inzendingen zijn omgetoverd tot een heerlijke afspeellijst. Dank jullie wel!

16:28

zeilmuziek

Hartelijk dank aan iedereen die zijn of haar beste zeilnummer heeft ingezonden. We hebben er een mooie afspeellijst van gemaakt. Veel luisterplezier deze vakantie!

Sailin’ Home van Piet Veerman was absoluut het vaakste genomineerd. Lezer Mon schrijft onder onze Facebook-oproep: “Dit nummer brengt me terug naar de tijd dat ik off-shore werkte op een olie- en gasplatform. Daar waren soms zulke hoge golven. Als ik nu over de Nederlandse wateren vaar en naar Veerman luister, moet ik aan die tijd terugdenken.”

Ook lezer Jacqueline heeft een mooi verhaal bij een nummer. “Ik werd verliefd en vertelde hem dat ik wilde leren zeilen. Dat is gelukt. Watermakers van Bløf kende ik toen nog niet. Ik luisterde het met hem en nog altijd denk ik aan het begin van onze liefde bij dit nummer,” schrijft Jacqueline.

Van Christopher Cross tot Queen

Meerdere lezers raden David Gray aan. “Hij is helaas niet erg bekend buiten Ierland en Groot-Brittanië om, maar Gray maakt prachtige nummers en heeft een geweldige stem,” aldus Harold. Vooral het nummer Sail Away werd gerecommandeerd. Verder komen Christopher Cross, Dire Straits, Marc Knopfler, Queen en nog tal andere artiesten voor in de Spotify-lijst.

Kortom: er is veel te ontdekken wat betreft zeilmuziek! Klik op de link naar de afspeellijst of zoek Zeilen. – De Beste Zeilmuziek bij het Spotify-account van Zeilen Magazine. We wensen jullie heel veel luisterplezier.

Tags: Last modified: 29 december 2021
Sluiten