The Ocean Race

Live Your Dream in Volvo Ocean Race 2017/2018 (video)

10:09

https://www.youtube.com/watch?v=MInuxWpAams#t=18

De Live Your Dream Foundation wil met een eigen boot meedoen aan de volgende editie van de Volvo Ocean Race. De boot wordt bemand met een team van chronisch zieke en gezonde zeilers. In het WTC in Almere lanceerde de Live Your Dream Foundation de campagne die het mogelijk moet maken om de droom te realiseren om deel te nemen aan de meest uitdagende zeilrace ter wereld, de Volvo Ocean Race 2017/2018.

Met deelname aan de Volvo Ocean Race vraagt Live Your Dream Foundation wereldwijd aandacht voor chronisch zieken en verbindt de belevingswereld tussen chronisch ziek en gezond. Voor Olaf Oosterman, initiator LYD Foundation (met de chronische aandoening het Syndroom van Marfan) geldt; “Meedoen is voor mij al winnen”, juist doordat ik mijzelf weerbaar maak en concentreer op de mogelijkheden en kansen heb ik veel meer kunnen bereiken dan dat ik had verwacht. Dat is wat ik graag wil delen met de wereld zodat wij, chronisch zieken, kunnen en gaan participeren in de samenleving. Juist in deze tijd belangrijker dan ooit.”

Iedereen kan de campagne steunen en helpen de droom te realiseren door een Selfie te uploaden op www.liveyourdreamteam.org.

Live Your Dream Ocean Racing Foundation is een stichting die opgericht is om grenzen te verleggen van chronisch zieken door middel van deelname aan wereldwijde sportevenementen. Live Your Dream Ocean Racing Foundation is een dochter van de Live Your Dream Foundation, opgericht door Olaf Oosterman, initiator van beide stichtingen.

Tags: Last modified: 5 mei 2021
Sluiten