Promo

Waarom je Elan op BOOT Düsseldorf niet mag missen

Bekijk de drie nieuwste zeiljachten of maak een virtuele toer op een van de andere boten uit de Elan-vloot

17:59

nieuwste zeiljachten elan

Met de mogelijkheid om hun drie nieuwste zeiljachten te bezichtigen, is een bezoekje aan de stand van Elan op BOOT Düsseldorf (hal 16, stand 57) zeker de moeite waard. Daarnaast kun je persoonlijk advies inwinnen en de hele Elan-vloot virtueel bezichtigen. Benieuwd naar de Impression 43, E6 of de GT6, en wil je zeker zijn van een tijdslot om de boten te bezichtigen en een medewerker te spreken? Boek dan nu vast een afspraak!

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met:

Elan

De perfecte cruiser: Elan Impression 43

De Impression 43 is het allernieuwste model in de Elan-vloot en is eigenlijk het ideale zeiljacht voor cruisers. Het is Elan in samenwerking met de Italiaanse ontwerpstudio Pininfarina gelukt om een modern jacht te ontwerpen dat ondanks de ruime opzet en luxe inrichting nog steeds solide, snel en makkelijk te zeilen en te onderhouden is. Het zeilplan en het ontwerp van de romp komt van de tekentafel van Humphreys Yacht Design. Omdat het zeiljacht helemaal is geoptimaliseerd voor shorthanded zeilen, is de Impression 43 zowel bij weinig wind als ruigere omstandigheden goed te zeilen.

Elan Impression 43, een van de nieuwste zeiljachten
Elan Impression 43

Het mini superjacht: Elan GT6

Een ander zeiljacht uit de haven van Elan dat dit jaar voor het eerst op BOOT Düsseldorf te zien is, is de GT6. Het jacht heeft een kenmerkend sportief uiterlijk, en is benedendeks ook voorzien van alle moderne apparatuur en luxe. De styling van het jacht werd gedaan door de beroemde Studio F. A. Porsche en scheepsarchitectuur door Humphreys Yacht Design.

Elan GT6
Elan GT6

Nieuw snelheidsmonster: Elan E6

Op zoek naar een zeiljacht dat meer gericht is op snelheid en performance, maar ook van alle gemakken en comfort voorzien is? Om aan die vraag te voldoen heeft Elan onlangs de E6 gelanceerd. Dit nieuwste zeiljacht uit de E-line is een van de lichtste en toch volledig uitgeruste performance cruisers in haar klasse, en is geschikt voor meer ervaren zeilers. Omdat dit zeiljacht zo prestatiegericht is, is het niet verwonderlijk dat Elan voor de E6 een samenwerking is aangegaan met Gurit, marktleider op het gebied van composieten, en gebruik heeft gemaakt van de laatste innovaties op het gebied van lamineren. Net als het interieur van de Impression 43 heeft Studio Pininfarina de styling van de E6 voor haar rekening genomen, en is Humphreys Yacht Design verantwoordelijk voor de romp en het zeilplan. Meer weten over de Elan E6? Meer informatie en specificaties vind je hier

nieuwste zeiljachten elan
Elan E6

Interesse in de andere zeiljachten van Elan of op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Volg de werf dan via hun website, Facebookpagina of Instagramaccount.

Tags: , Last modified: 27 december 2022
Sluiten