Promo

Kom proefzeilen op een Arcona!

Op de Oostzee in Zweden

11:48

Arcona 435

Het zijn echte blikvangers, de Zweedse Arcona Yachts. De race-cruisers kenmerken zich door hun strakke lijnen, minimalistische Scandinavische design en lichte interieur. En zoals een echt Zweeds ontwerp betaamt, staat ook veiligheid hoog op het prioriteitenlijstje bij Arcona Yachts. De werf ontwikkelt constant nieuwe zeilconcepten en innovaties die in al haar jachten verwerkt worden. Daarbij wordt, naast veiligheid, snelheid, comfort en zeilplezier als een onderstroom in het ontwerp van de jachten meegenomen.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met:

Arcona

Als je de foto’s van de Arcona’s ziet, wil je eigenlijk meteen zeilen. Want zeg nou zelf, een zeiljacht ervaar je toch het beste aan boord. Terwijl je aan het zeilen bent. De Hiswa te Water zou een uitgelezen kans voor een proefvaart geweest zijn, ware het niet dat All at Sea, de Zweedse equivalent van de Hiswa te Water in Gustavsberg, Stockholm, dit jaar precies samenvalt met de Hiswa. Alle demo-Arcona’s liggen daarom in Zweden.

Om geïnteresseerde zeilers toch de kans te geven om verschillende Arcona’s te bezichtigen, is er een speciaal Arcona-arrangement in het leven geroepen. Wil je dus graag een Arcona’s in levende lijve bezichtigen en een stukje proefzeilen? Dan nodigt Arcona Benelux je graag uit om mee te gaan naar Zweden! Eenmaal daar staat je een volledig verzorgd weekend te wachten, waarbij je de kans krijgt om in de omgeving van Stockholm een proefvaart te maken.

Gebruik maken van dit speciale arrangement? Geef je dan hier op en beleef de Arcona’s tijdens een ultieme proefzeiltocht op het water waarvoor de zeiljachten ontworpen zijn!

Alle voorwaarden en meer informatie over dit arrangement vind je tevens op de site van Arcona Benelux.

Foto’s: Arcona Yachts

Tags: Last modified: 8 december 2022
Sluiten