Promo

5 redenen waarom je jouw zeiltocht van tevoren moet plannen

10:00

Promotie
Droom jij ook al van je eerstvolgende zeilvakantie? Dan is het hoog tijd om je dromen werkelijkheid te maken en jouw ideale vakantie uit te stippelen. Plan vooruit en weet zo een hoop winst te behalen! Hier zijn 5 redenen waarom het de moeite waard is dit te doen, gepresenteerd door Nautal.

1. Meer alternatieven beschikbaar

Door tijdig een boot te huren heb je een grotere kans om je voorkeursopties te boeken. En dit geldt niet alleen voor het specifieke model van de (zeil)boot die je wilt, maar ook voor de data waarop je op vakantie wilt gaan en zelfs welke havens je wilt aandoen. Denk maar niet dat je de enige bent die probeert te profiteren van de ontspannende en stimulerende effecten van de zee. In de havens van de Balearen bijvoorbeeld is het in het hoogseizoen erg moeilijk om een ligplaats te bemachtigen als je deze níet van tevoren hebt gereserveerd.

2. Geweldige kortingen

Het is gebruikelijk om een vakantie accommodatie te vinden tegen betere prijzen als je niet te lang wacht. De vroegboekkortingen gelden ook voor het huren van een boot. Het online verhuurbedrijf Nautal biedt kortingen van 5 tot 20% voor degenen die van tevoren een boot boeken. Nautal-experts zeggen dat de beste prijzen worden verkregen zes maanden vóór aanvang van de reis.

3. Als je droomt van het huren van een catamaran

Catamarans zijn fantastisch. Hun esthetiek is modern en aangenaam en het ruime en comfortabele interieur nodigt uit om te ontspannen. Terwijl je buiten bent, neem je een lekker drankje of kijk je naar kleurrijke vissen uit de baaien van de Caraïben of de kusten van Kroatië. Houd er rekening mee dat catamarans door hun snelheid en mate van comfort snel worden verhuurd. Dus als je volgende zomer aan boord van een catamaran wilt doorbrengen, zijn de maanden december en januari het best om je zeilvakantie te boeken.

4. Nóg meer kortingen krijgen

Door vooraf de datum, de bestemming en de boot van je vakantie te bepalen, kun je ook rekening houden met eventuele andere reserveringen en op de hoogte blijven van aanbiedingen die het best bij jouw plannen passen. Misschien moet je vliegtickets naar Griekenland kopen om aan boord te gaan in Athene of treinkaartjes regelen om de kust van Alicante te bereiken. Hoe eerder je het weet, des te beter!

5. Om de winter te overleven

Tot slot: met een heerlijke zeilvakantie in het vooruitzicht, zullen de beelden in je hoofd van je aanstaande zomerparadijs je helpen de winter te overleven. Er is niets meer om je zorgen over te maken, want een heerlijke warme zeebries zal je sneller voelen dan je denkt!

 

Tags: Last modified: 8 december 2022
Sluiten