Hoe bepaal je hoeveel eten je meeneemt met een oceaan oversteek? In de eerste aflevering van seizoen 3 laat Max van Keulen op het Waarschip Anne Marie zien hoe hij dit heeft aangepakt. Zoveel zeilers, zoveel meningen, dus denk jij het beter te weten? Laat het weten in de reacties!
Tags: Kaapverdië, Max van Keulen, Vertrekkers Last modified: 16 maart 2021Laatste nieuws
- Ultiem oceaanzeilen: zeil met de Clipper Stad Amsterdam van Kaapstad naar de Carieb
- Handen ineenslaan om het waterplantprobleem op te lossen
- Gezocht: enthousiastelingen die de Europese kusten willen herstellen
- Vendée Globe update: eerste zware storm en ijs op komst
- Iets gemist? Dit waren de vijf meest gelezen artikelen van november
- Zomerzeilen in Zuid-Frankrijk
Ontvang het laatste zeilnieuws
Zeilen is hét platform voor zeilers, door zeilers. Elke maand een tijdschrift in printversie en digitaal. Dagelijks online met het laatste zeilnieuws.
Contact
Redactie Zeilen
Zijlweg 308
2015 CN Haarlem
E-mail: info@zeilen.nl
Vragen over abonnement en adreswijzigingen:
Telefoon Klantenservice:
+31 (0)23-3021350
Telefoon Redactie:
+31 (0)23 - 8200100
Zijlweg 308
2015 CN Haarlem
E-mail: info@zeilen.nl
Vragen over abonnement en adreswijzigingen:
Telefoon Klantenservice:
+31 (0)23-3021350
Telefoon Redactie:
+31 (0)23 - 8200100
Hai man, minstens 2 keer zoveel meenemen als je denkt te gebruiken, zodat als je de mast verliest ook nog genoeg hebt. Natuurlijk veel uien, knoflook en spaanse pepers om het blikvoer een tint van versheid te geven. Mijn verhaal van de Atlantic, Caribean en de Pacific is te lezen op’ dionbouwman.wordpress