Bestemmingen

Help mee op de Faeröer-eilanden!

16:32

Droom jij ervan om de Faeröer-eilanden te bezoeken? De eilandengroep in de Noord-Atlantische Oceaan ligt ongeveer tussen de Shetlands en IJsland in en staat bekend om z’n prachtige natuur. Maar het toenemende toerisme eist z’n tol. Daarom gaan de eilanden op 26 en 27 april ‘dicht’ voor broodnodig onderhoud. En jij kan daar bij helpen!

Slapen en eten voor nop!

Een vliegticket zul je zelf moeten betalen. Ga je een dag eerder heen en een dag later terug, dan betaal je zo’n 300 euro voor een retourticket via Kopenhagen in Denemarken. Voedsel, transport en accommodatie gedurende de drie nachten rondom de onderhoudsperiode worden vergoed door de instanties op het eiland. Zaterdagavond is erg een groot feest voor iedereen die heeft geholpen.

Uitnodiging in beeld:

In het onderstaande filmpje nodigt Aksel V. Johannesen, de premier van de Faeröer-eilanden, je uit om naar de eilanden toe te komen. Zeg nou zelf, als je de onderstaande beelden ziet, dan wil je toch meteen gaan?

Inschrijven

Lijkt het je wat om de eilanders te helpen om hun toeristische trekpleister aantrekkelijk te houden? Zie jij het zitten om eind april twee dagen je handen uit de mouwen te steken? Je kunt je inschrijven op: www.preservefaroeislands.com

Beeld & Bron: Visit Faroe Islands

Tags: Last modified: 22 april 2021
Sluiten