Actueel

Voordeel via Yacht Card

11:00

Yacht Card

Yacht CardYacht Card biedt voordeel voor Zeilen-abonnees én niet-abonnees.

Voor wie watersporten tegenwoordig erg prijzig vindt, is de Yacht Card een goede oplossing. Deze voordeelkaart geeft exclusieve kortingen tot wel 25%.

Dat ook de watersport te lijden heeft onder de veranderingen in de Nederlandse economie is al breed uitgemeten in het nieuws. Uit het Nationale Watersport Onderzoek van Eileen blijkt bijvoorbeeld dat bijna de helft (48%) van de watersporters vindt dat de economische crisis voelbaar is binnen de watersport. Niet iedereen kan zijn of haar hobby nog betalen.

Voor wie watersporten tegenwoordig erg prijzig vindt, biedt de Yacht Card een oplossing. Deze voordeelkaart biedt meer dan 1000 exclusieve kortingen bij nautische bedrijven en horeca, een 24/7 gratis en onbeperkte telefonische assistentie voor hulp, tips en praktische informatie voor onderweg en betaalgemak in jachthavens.

Een overzicht van alle mogelijkheden en voordelen is te vinden op www.yachtcard.nl.

Leuk detail: U kunt de Yacht Card personaliseren met een eigen foto.

Speciale Zeilen-actie
Zeilen-abonnee: Bestel de Yacht Card voor slechts 10 euro (i.p.v. €24,95). Ga naar www.yachtcard.nl/bestel en vul bij stap 3 de kortingscode ‘zeilen2013’ in.

Bent u geen Zeilen-abonnee? Ook dan kunt u profiteren van de Yacht Card: Bestel de Yacht Card voor slechts 19,95 euro (i.p.v. €24,95). Ga naar www.yachtcard.nl/bestel en vul bij stap 3 de kortingscode ‘voordeel2013’ in.

Last modified: 19 december 2012
Sluiten