Actueel

Grootste botenbeurs van Europa op stapel

14:00

Nog twee weekjes en dan begint Boot Düsseldorf 2018! Van 20 t/m 28 januari presenteren meer dan 360 fabrikanten van zeilboten hun producten. Alles is er: van zwaardboot tot multihull, welke lengte dan ook. Je zult hier vinden wat je zoekt!

Naast de vele fabrikanten die hun producten presenteren in het Sailing Centre, bevinden zich daar ook De Zeilschool, Het Zeilcentrum en het Multihull-forum waar je spannende interviews, deskundige tips van ervaren zeilers, geweldige zeilbestemmingen en veel meer informatie kunt vinden.

Er worden dit jaar 250.000 bezoekers verwacht.

Hanse

Tussen al de andere verhalen van de exposanten, valt het verhaal van Hanse op. Zij  benoemen de vier elementen in hun boot: vuur, water, lucht en aarde. Vuur staat voor de zon, water spreekt voor zich, lucht voor de wind en de aarde staat voor daar waar we horen.

Nederlanders op de beurs in Düsseldorf

Er zijn ruim 120 Nederlandse exposanten in Düsseldorf te vinden. Bij hen kun je alles vinden over onder andere ligplaatsen, boottoebehoren en charteren.

Plan hier alvast je beursbezoek!

Wil je alles lezen wat er te doen is op de beurs? Je leest het in Zeilen 01, die nu in de winkel ligt! Krijg je Zeilen nog niet op de mat? Neem een abonnement of koop het losse nummer hier online.

 

Tags: , , Last modified: 19 januari 2018
Sluiten