Actueel

De Opsteker: maak elke maand kans op mooie prijzen

09:44

The Absorber

Hoger aan de wind varen om hiermee tijd te winnen, een opsteker. Een wedstrijdzeiler maakt er regelmatig gebruik van. Een beetje hoogte meepakken om iemand anders eruit te loeven of om net eerder over de finish te komen en er met de prijs vandoor te gaan! De Opsteker is de nieuwe rubriek van Zeilen, hierin maak je elke maand kans op mooie prijzen.

The Absorber droogdoek

Deze maand is de Opsteker een bijzonder droogdoekje: The Absorber. Het doekje ziet eruit als een zeem, werkt als een spons en is zacht als een handdoek. Ideaal voor het drogen van de boot na een vochtige nacht, een wasbeurt of een regenbui. De PVA-structuur (polyvinylalcohol) kan 50 procent meer water opnemen dan een zeem.

The Absorber

The Absorber is een ideaal accessoire voor zowel aan boord als op vakantie. Te gebruiken voor het drogen van je auto, badkamer, hond, tent of jezelf. Kortom een multifunctionele droogdoek waarmee jij klaar bent voor vertrek. Maak nu 25 keer kans op deze veelzijdige droogdoek, doe mee met de Opsteker! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is hier je gegevens in te vullen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: Last modified: 5 oktober 2017
Sluiten