Nieuws

Zes BN’ers op een zeilschip de oceaan over

Kijktip: nieuw programma Over De Oceaan

17:17

over de oceaan

Voor het nieuwe RTL4-programma Over De Oceaan stappen zes BN’ers uit hun comfortzone om circa 3000 mijl over de Atlantische Oceaan te varen. Onder leiding van ervaren kapitein Gregor Vlasblom en co-kapitein Carolijn Brouwer vaart het zestal van Las Palmas naar het Caribisch gebied. In die tussentijd zijn zij volledig afhankelijk van de zee, de wind en natuurlijk elkaar.

Presentatrice Caroline Tensen, radio- en televisiepresentator Roelof Hemmen, voormalig wielrenster Roxane Knetemann, acteur André Dongelmans, presentatrice Nicolette Kluijver en acteur en presentator Kees Tol gaan het zeilavontuur op Marten 72 Aragon aan. Caroline, Roelof (met een echt zeilershart) en Kees hebben al nautische ervaring, maar de andere drie hebben nul ervaring.
Over De Oceaan
is gebaseerd op een Fins format en heeft eerder in België al twee succesvolle seizoenen gehad, met een derde seizoen op komst.

Bekijk hieronder de trailer:

Euforie, humor en tranen

Gedurende deze afzondering van bijna drie weken, zonder contact met het vasteland, zullen de avonturiers zichzelf en elkaar op fysiek en mentaal vlak tegenkomen. Contact met het thuisfront is onmogelijk, er is geen volgboot en ze zijn onbereikbaar voor hulpdiensten. In geval van nood zijn ze alleen op zichzelf en elkaar aangewezen. Over De Oceaan zou goed zijn voor euforie, geluk en humor afgewisseld met emotionele momenten.

Het programma is vanaf donderdag 16 mei in acht delen om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Het eerste deel is dus al op de buis verschenen en deze kun je tot zeven dagen terug kijken via TV Gemist, zonder een betaald abonnement. Ben jij van plan om te gaan kijken hoe het stel het zeilen en bootleven ervaart?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Roelof Hemmen (@roelofhemmen)

Omslagfoto: © RTL/Over De Oceaan

 

Tags: Last modified: 4 juni 2024
Sluiten