Actueel, Nieuws

Zeilsport in jeugdserie op tv

07:13

RTL Telekids gaat de nieuwe zeilserie ‘w.s.v. De Optimist’ uitzenden. De zomerse jeugdserie speelt zich af op zeilschool w.s.v. De Optimist. Naast gastrollen voor bekende Nederlanders, maken ook professionele zeilers en surfers hun filmdebuut in de serie. De serie is vanaf zaterdag 19 juli elke zaterdag en zondag om 16.50 uur te zien.

Avonturen op het water

w.s.v. De Optimist

In de jeugdserie spelen zeven hoofdrolspelers die in de veertien afleveringen allerlei avonturen op het water beleven. Met elkaar delen de zeven jongeren een passie voor watersport, sluiten ze vriendschappen en beleven ze de spannendste avonturen. De zeilschool ontvangt wekelijks nieuwe cursisten die steeds voor nieuwe gebeurtenissen zorgen. Instructeurs maken van alles mee en werken ook nog eens keihard voor een plek in het Nederlands Toptalenten Team.

Acteurs en topzeilers in de hoofdrol

De cast is een samenstelling van acteurs en professionele zeilers. Hoofdrollen worden vervuld door Splash-zeilkampioene Calijn Muller en wedstrijdzeilster in de RS Feva/29er Merel de Weerdt. Daarnaast hebben professionele zeilers en surfers uit de Delta Lloyd Kernploeg, zoals Kiran Badloe, Daphne van der Vaart en olympisch kampioen Dorian van Rijsselberghe bijrollen in ‘w.s.v. De Optimist’.

Foto: RTL Telekids

Last modified: 25 juni 2014
Sluiten